Να στείλετε μήνυμα

SUZHOU TRONSING TECHNOLOGY CO., LTD

 

Καλό προϊόν, καλή εξυπηρέτηση!

 

Ηλεκτρονικό: jackliao@sztronsing.com

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Επισκεψή εργοστασίου
Έλεγχος ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Suzhou Tronsing Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

1 2 3 4
Suzhou Tronsing Technology Co., Ltd Suzhou Tronsing Technology Co., Ltd Suzhou Tronsing Technology Co., Ltd Suzhou Tronsing Technology Co., Ltd
空压机
钻床
铣床
电焊机

空压机

钻床

铣床

电焊机

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. τεχνολογίας Tronsing Suzhou, ΕΠΕ είναι η επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α και την παραγωγή. Η επιχείρηση έχει την ηλεκτρική μηχανή συγκόλλησης, την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, τη γραμμική τέμνουσα μηχανή, τη μηχανή διατρήσεων, το μύλο και άλλες συσκευές. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν τα διαφορετικά είδη μετασχηματιστή που κατασκευάζουν τον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών τυλίγματος σπειρών, τις άνεμος μηχανές φύλλων αλουμινίου, πυρήνας σιδήρου που συσσωρεύει τον πίνακα, τέμνουσα μηχανή και ούτω καθεξής.

   

   

   

 • Ε & Α

  Η Co. Tronsing Technologh Suzhou, ΕΠΕ έχει μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης με την έξοχη τεχνολογία και την προηγμένη έννοια. Με τις αδιάλειπτες προσπάθειες αυτής της ομάδας, έχουμε αναπτυχθεί και manufactrue διαφορετικά είδη προϊόντων με τις προσαρμοσμένες λειτουργίες για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Tronsing Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jack Liao

Τηλ.:: +86 18962417880

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς